Ruimte voor groei

deskundigheidsbevordering

Ruimte voor groei

Wie griefelt is nooit uitgeleerd. Omdat de effectiviteit van de Griefelinterventie voor en belangrijk deel bepaald wordt door degene die het programma uitvoert, investeert de Griefelacademie graag in jouw ontwikkeling! 
Elke Griefelaar krijgt na zijn opleidingstraject toegang tot de 'Ruimte voor groei'. In deze digitale leeromgeving vind je allerlei mogelijkheden om aan je groei te werken. Het digitale portfolio dat je hiermee opbouwt, vormt de basis voor de verlenging van je Griefellicentie. 

De Griefellicentie

Met het afronden van het opleidingstraject heb je aangetoond dat je over de kennis en vaardigheden beschikt die een Griefelaar nodig heeft. Het behalen van je certificaat gaat daarom gepaard met een licentie voor toepassing van de Griefelinterventie. Met beginnend griefelaars voeren we na 1 jaar een groeigesprek op basis van hun opgebouwde portfolio. Wanneer je licentie eenmaal verlengd is, blijft deze vervolgens steeds 2 jaar geldig.
Het Griefelinstituut houdt een overzicht bij van alle Griefelaars en Griefelbegeleiders die over een actieve licentie beschikken. Wie daarmee instemt, krijgt tevens een vermelding op de website.
Write your awesome label here.
kenmerken
  • Toegankelijk voor Griefelaars met een actieve licentie, via persoonlijke profielpagina.
  • Gratis.

Vijf manieren om te werken aan groei

Wat nodig is om te groeien in de rol van Griefelaar, is voor iedereen verschillend. De een heeft concrete leervragen uit het opleidingstraject meegenomen, terwijl de ander eerst eens wil experimenteren. Bij het Griefelinstituut geven we jou die ruimte. We reiken verschillende mogelijkheden aan en bieden begeleiding naar behoefte. Uiteraard mag je ook eigen leeractiviteiten inbrengen.
Griefel
Al doende leert men, zo geldt ook voor het Griefelen. Probeer daarom zoveel mogelijk Griefelmeters te maken.
Reflecteer
Wie regelmatig de tijd neemt om stil te staan en terug te kijken, neemt hieruit vaak waardevolle inzichten voor de toekomst mee.
Onderzoek
Welke kennis zou jou verder helpen in de ontwikkeling op je Griefelpad? Kies een thema en doe nieuwe kennis op. Wij helpen graag
Experimenteer
Het opdoen van nieuwe ervaringen is een goede én leuke manier om ontwikkeling te stimuleren. Experimenteer & leer!
Inspireer
De online community is een plek om te leren van en met elkaar. Inspireer elkaar door ervaringen, materialen en ideeën te delen!
Wij helpen jou graag groeien!

Vertel ons wat je nodig hebt

De komende tijd wordt er nieuw leer- en begeleidingsaanbod ontwikkeld. Om het aanbod goed te laten aansluiten bij jullie behoefte, lezen we graag wat jou helpt bij je ontwikkeling. Help je mee door het onderstaande formulier in te vullen?