Save the date!

11 juli: Zomerse webinar

Op 11 juli 2024 organiseert de Griefelacademie een zomerse webinar voor Griefelaars. Hieronder lees je meer.
Wil je graag deelnemen? Schrijf je dan vandaag nog in, want het aantal plaatsen is beperkt. 
Nascholingsactiviteit voor Griefelaars

Stokkie komt op adem

De vakantieperiode breekt aan: Tijd om op adem te komen! Maar waarom is dat eigenlijk zo belangrijk? En op welke manieren helpt de Griefelinterventie daarbij?
In deze webinar legt Eveline Beerkens, hoofddocent aan het Griefelinstituut, uit hoe ademhaling kan ingezet om tot rust te komen en in het hier-en-nu te blijven. Door theoretische inzichten te koppelen aan de opzet van het Griefelen, maakt ze inzichtelijk op welke momenten en op welke manieren de Griefelinterventie kan bijdragen aan de ontwikkeling van deze vaardigheid. De nadruk ligt hierbij op de praktijk: Eveline biedt de deelnemers concrete handreikingen in de vorm van oefeningen en materialen, die de volgende dag al toepasbaar zijn.

Wie graag een uurtje ademloos wil luisteren, kan de 11e beter aan zich voorbij laten gaan. Tijdens deze interactieve webinar neemt juist het opdoen en delen van ervaring een belangrijke plaats in. Ook is er volop ruimte voor het inbrengen van vragen en uitwisselen van suggesties. Wil je vol nieuwe inspiratie de zomer(vakantie) in? Schrijf je dan vandaag nog in!
Aanmeldgegevens
  • Donderdag 11 juli 2024, 19.30-20.30 uur
  • Doelgroep: Griefelaars
  • Kosten: €24,95
  • Gaat door bij min. 5 deelnemers